Filippas 2:a månad

Vi har konstaterat att Filippa har lite kolik och fått medicin mot detta - Efter en invänjningsperiod för mamma och pappa så fungerar denna jättebra ! Det är skönt att hon sover som hon skall och att man kan prata med henne och att hon inte har ont varje gång hon ätit.

Tidigare har man fått gå upp och ned i trappa i minst 30 minuter innan hon kunnat slappna av och somna men nu är hon mycket gladare och somnar lättare.

 

(At the last visit to the doctor's, Filippa was diagnosed with colic and we now have to different medicines which we have to give her at every meal - they work perfectly !!!)

 

   

Mellan jul och nyår kom farmor och farfar på besök

(Peters parents)

 

 

 Så här ser jag ut när jag är nymatad

   (ca 1½månad gammal)

(A Baby Full of Milk!!!)

  

 Den 8 januari hälsade vi först på hos morfarsmor och morfarsfar 

(Filippa and her grandfather and greatgrandmother)

 

   

    och sen åkte vi till mormorsmor...

(Four generations: Birgit, Eva, Mari and Filippa))

 

På kvällen drabbades Sverige av en av de värsta stormarna i mordern historia, det var väldigt obehagligt att åka bil från Göteborg till Slädena när vinden slet i bilen och träden föll över vägen. Men vi klarade oss utan problem och kom hem till vår gård där soptunnan som stod mitt på gårdsplanen inte hade rört sej en centimeter...

 

  

 

Här är två av favoritleksakerna - Babygymmet på köksgolvet och Nicke Nyckerpiga somär en mobil som hänger över skötbordet på toaletten.

(The favorite toys - The baby gym and Nicke, the Ladybird...)

Förutom dessa leksaker tycker jag om Masken, Lilla Anna, Tummen och mina böcker.